Home » Sanatate » Bebeluș de 19 zile, ajuns în stare gravă la spital cu fractură de craniu. Poliția a declanșat o anchetă!

Bebeluș de 19 zile, ajuns în stare gravă la spital cu fractură de craniu. Poliția a declanșat o anchetă!

Un copil în vârstă de 19 zile, din Murgeni, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iași cu fractură de craniu, în urma unei lovituri puternice suferită la cap în condiții suspecte. În consecință, reprezentanții unității medicale ieșene au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui în vederea declanșării unei anchete prin care să se stabilească dacă părinții bebelușului sunt responsabili de accident și se impune luarea unor măsuri de protecție.

Colegii mei au fost astăzi (n.r.-marți) la locuința părinților copilului pentru evaluarea de specialitate. La domiciliu a fost găsit tatăl minorului, mama fiind internată împreună cu fiul său de 19 zile la unitatea medicală ieșeană. Specialiștii au constatat că în familie sunt șapte copii și că aceștia sunt crescuți în condiții corespunzătoare, fără situații de risc, astfel încât nu se impune măsura separării de mediul familial”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Tatăl bebelușului a spus specialiștilor de la Protecția Copilului că fiul său a suferit acea fractură la cap după ce ar fi căzut dintr-un leagăn improvizat dintr-o pătură prinsă între două grinzi.

Reprezentanții DGASPC Vaslui au sesizat Poliția, care a declanșat propria anchetă în acest caz pentru elucidarea condițiilor în care copilul a suferit fractura de craniu.(Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: