Home » Social » (Video) N-ai carte, n-ai parte! Ciobanu, veșnicul concurent de la „Românii au talent”, vrea să fie primar la Zorleni. Așa că s-a pus cu burta pe carte

(Video) N-ai carte, n-ai parte! Ciobanu, veșnicul concurent de la „Românii au talent”, vrea să fie primar la Zorleni. Așa că s-a pus cu burta pe carte

Sebastian Ciobanu, veșnicul concurent de la „Românii au talent”, și-a dat seama că fără carte nu se mai poate. Postul de primar, pe care îl râvnește cu atâta ardoare de câțiva sebastian-ciobanu-3ani, nu poate fi ocupat așa, de oricine. Cele opt clase pe le-a absolvit la Școala Generală din Negrești nu-i sunt suficiente, așa că ieri și-a făcut curaj și a mers la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad pentru a se informa despre actele necesare pentru a se înscrie, în august, în clasa a IX-a.

Trebuie să termin măcar 12 clase și să dau apoi bacalaureatul pentru a mă putea înscrie, pe viitor, în cursa pentru Primăria Zorleni. Abia acum am aflat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un primar. Mai am nevoie de o mutație pe Zorleni, că eu sunt din Huși, și gata! Vreau să ajung primar la Zorleni, să organizez spectacole, să fac străzi și lucrări de canalizare și musai să pun bănci la șeful de post”, a mărturisit Sebastian Ciobanu, care are multe planuri pentru această comună.

Nu i-ar displăcea nici să fie parlamentar, dar face totul pas cu pas. Și-a dat seama că nu se poate fără școală și se pune cu burta pe carte pentru a ajunge acolo unde își dorește. La urma urmei, va fi bine dacă va reuși să absolve 12 clase. La cât de determinat este, nimeni nu îl va opri, nici măcar pasiunea pentru muzică, pe care a lăsat-o deoparte în ultimul timp. (Mihaela NICULESCU)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ncQ4eIqVPKA&w=560&h=315]

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: