Home » Justitie » Patru persoane, între care și două fetițe de 4 și 8 ani, rănite în urma coliziunii frontale a două mașini pe DN 24A

Patru persoane, între care și două fetițe de 4 și 8 ani, rănite în urma coliziunii frontale a două mașini pe DN 24A

Patru persoane, între care și două fetițe de 4 și 8 ani, au fost rănite în urma coliziunii frontale a două mașini pe drumul național DN 24A Huși – Murgeni – Bârlad, după ce șoferul unuia dintre autoturisme a efectuat o depășire neregulamentară într-o curbă.

Accident grav în apropiere de municipiul Huși, pe drumul național DN 24A. Șoferul unei mașini, un tânăr de 23 de ani din Stănilești, a efectuat o depășire neregulamentară într-o curbă și, după ce a ajuns în pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină, condusă regulamentar de un bărbat de 39 de ani, din Huși. În urma impactului, șoferul de 23 de ani care a provocat accidentul, precum și cei trei pasageri din celălalt autoturismul, o femeie de 34 de ani și cele două fiice ale sale, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Municipal Huși.

Starea cea mai gravă este a celor doi copii, o fetiță de 8 ani, diagnosticată cu traumatism cranian sever, și o fetiță de 4 ani, care a suferit o fractură de femur. Transportate inițial la spitalul din Huși, ambele minore au fost transferate la o unitate medicală din Iași”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 23 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: