Home » Social » Patinoarul de la Barlad se va deschide pe 5 decembrie. În magazinele din Bârlad se comercializează deja patine

Patinoarul de la Barlad se va deschide pe 5 decembrie. În magazinele din Bârlad se comercializează deja patine

La aflarea veștii că bârlădenii vor avea patinoar, unii comercianți din zona Grădină s-au grăbit să-și facă mici stocuri de ghete cu patine pentru a patina-1testa piața. Cei care vor să-și achiziționeze patine noi, pe care să le folosească doar ei, le pot cumpăra la prețuri de cuprinse între 100 și 150 de lei perechea. Sunt mai multe modele, de calități diferite, fiecare putându-și cumpăra modelul preferat, în funcție de buzunar.

De asemenea, bârlădenii vor avea posibilitatea de a închiria aceste accesorii chiar de la patinoar, contra sumei de 5 lei, fiind disponibile 100 de perechi de patine, de diferite mărimi.

Reprezentanții Primăriei au declarat că mult așteptatul patinoar își va deschide porțile în ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, la ora 17.30. Biletul de intrare va costa 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți, pentru o distracție de două ore pe gheață. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor