Home » Administratie » Patinoarul din Vaslui, deschis în ajunul Crăciunului, atunci când elevii vor lua vacanță

Patinoarul din Vaslui, deschis în ajunul Crăciunului, atunci când elevii vor lua vacanță

Patinoarul natural din municipiul Vaslui va fi deschis de către firma care a încheiat un contract cu primăria din localitate în ajunul Crăciunului, atunci când vor intra în vacanță elevii și preșcolarii din oraș. Accesul pe gheață al iubitorilor de sporturi albe se va face și în acest în mod gratuit.

În ciuda temperaturilor favorabile, patinoarul din Vaslui nu va fi deschis prea curând. Amplasat în aceeași locație ca și anul trecut, respectiv pe terenul de sport din Parcul Copou, patinoarul va avea o suprafață de 600 de metri pătrați, mai mare cu o treime față de sezonul rece anterior. Însă, suprafața de gheață va putea fi utilizată de iubitorii de sporturi albe abia în preajma sărbătorilor de iarnă. Decizia a fost luată de comun acord între firma care va amenaja terenul și autoritățile locale.

Pentru a nu exista discuții și reclamații din partea conducerilor unităților de învățământ, am decis ca patinoarul să fie vineri, pe 23 decembrie, atunci când elevii și preșcolarii vor intra în vacanță. Accesul pe suprafața de gheață va fi gratuit, evident cu condiția ca cei care vor să practice patinajul să aibă și echipamentul necesar”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Costul închirierii patinelor a rămas și el nemodificat față de anul trecut, de 10 lei ora. Patinoarul va fi deschis pe toată durata sezonului rece, în funcție de temperaturile de afară. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: