Home » Social » Bârlădeni, semenii voștri mai puțin norocoși au nevoie de ajutor!

Bârlădeni, semenii voștri mai puțin norocoși au nevoie de ajutor!

Biblioteca „Stroe Belloescu” din Bârlad se alătură campaniei umanitare „Îmbracă un copac pentru un om necăjit!” și invită toți bârlădenii astăzi, între orele 10 și 14, să fie alături de cei din familii sărace. Brazii din fața Bibliotecii așteaptă să fie împodobiți cu haine călduroase care vor ajunge la familiile defavorizate.

Bârlădenii pot fi Moș Nicolae astăzi, timp de șase ore, când sunt așteptați să doneze căciuli, geci, șosete groase, paltoane, pantaloni, pentru semenii din Bârlad pentru care iarna nu este un anotimp tocmai plăcut. În multe din casele familiilor nevoiașe căldura e un lux, așa că membrii lor au nevoie de haine groase cu care fie să stea în casă, fie să se îmbrace când merg la școală sau grădiniță. La evenimentul caritabil organizat de instituția noastră așteptăm cât mai mulți oameni cu suflet. Împreună vom împodobi câțiva brazi din fața bibliotecii și astfel vom face o bucurie imensă celor care au atâta nevoie de ele”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, șefa Serviciului Biblioteci, din cadrul Primăriei Bârlad.

Biblioteca „Stroe Belloescu” a mai organizat în anii anteriori campanii de strângere de haine și jucării cu ajutorul voluntarilor, dar acum este prima dată când se alătură campaniei naționale „Îmbracă un copac pentru un om necăjit!”. Bibliovoluntarii vor fi și anul acesta alături de cei mai puțin norocoși, oferindu-le acestora haine și jucării prin intermediul campaniei deja cunoscute. Și tu poți fi Moș Nicolae pentru cei din familii necăjite! (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: