Home » Sport » CSS Bârlad a cucerit podiumul Cupei 1 Decembrie de la Bacău

CSS Bârlad a cucerit podiumul Cupei 1 Decembrie de la Bacău

Atleții de la Clubul Sportiv Școlar Bârlad au reușit încă o dată evoluții deosebite, prin care și-au câștigat prezența pe podium la Cupa 1 Decembrie. Bârlădenii au urcat pe podium la Bacău de nu mai puțin de nouă ori, în condițiile în care au participat 368 de sportivi. Au concurat 185 de fete și 183 de băieți, din 43 de cluburi. Atleții bârlădeni au obținut două medalii de aur, patru de argint și trei de bronz.

Juniorul I Ionuț Cosmin Pană a luat bronzul la proba de 1.500 metri și argint la 3.000. Junioara II Aura Elena Blioju a cucerit aurul atât la 1.500, cât și la 3.000 de metri. Ana Măria Călin a luat argintul la proba de 400 metri, juniori II. Ioan Mădălin Florin a luat argintul la proba de 1.500 și la 800 de metri, la juniori I. Sorana Țuțu a luat bronzul la proba de 800 de metri, juniori III. Raul Vrabie a luat și el tot bronz la juniori III, dar la proba de 1.500.

Am participat cu 11 copii și am luat medalii la toate categoriile, a fost un concurs foarte bun. Va începe luna următoare sezonul de sală 2017 și am vrut să vedem în ce stadiu ne aflăm. A fost o verificare temeinică pentru noi în condițiile în care au participat peste 350 de copii din toată țara. Doresc să fie copiii sănătoși că să ne putem pregăti în continuare. Și să avem finanțarea necesară pentru a putea merge la concursuri, unde sperăm să obținem în continuare rezultate cel puțin la fel de bune”, a declarat pentru Est News antrenorul Lucian Bolgar.

Pe lângă medaliile obținute, bârlădenii au reușit și alte evoluții notabile

George Valentin Râpanu a terminat proba de 1.500 metri pe șapte, la juniori II, cu timpul de 4:31.48.

Sorana Țuțu s-a clasat pe 11 la proba de 1.500 juniori III, dar a avut șapte concurenți mai mari cu unu sau doi ani.

Andreea Rusu s-a clasat pe locul opt la proba de 1.500 metri, cu timpul de 5:24.36 minute.

La proba de 1.500 metri, juniori III, Andreea Alexandra Vamă s-a clasat pe șase.

Ana Maria Carmen Călin a terminat pe patru probele de 200 metri sprint și 800 de metri. A mai obținut locul șapte la proba de 60 de metri sprint. Patru dintre atletele care au depășit-o la această probă erau mai mari cu unul sau doi ani.

Paula Cristea a obținut locul șapte la 200 metri sprint. S-a mai clasat pe locul 17 din 46 de sportive în preliminariile probei de 60 de metri sprint la junioare III. Un rezultat destul de bun, care însă nu i-a permis însă disputarea finalei. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: