Home » Social » Trattoria Da Vinci Bârlad vă invită la o degustare de vinuri!

Trattoria Da Vinci Bârlad vă invită la o degustare de vinuri!

Vineri, 9 decembrie, restaurantul Trattoria Da Vinci din Bârlad va găzdui o acțiune în premieră pe plan local: o degustare de vinuri. Evenimentul va degustare_vinuri1începe de la ora 18, iar accesul se va face doar în baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de la restaurant.

”La această degustare vor fi prezente patru crame din România: Metamorfosis (Dealu Mare, județul Prahova), Gîrboiu (Cotești, județul Vrancea), Hermeziu (Bivolari, județul Iași) și Domeniul Bogdan (județul Constanța). Fiecare din cei patru mari producători de vinuri va avea câte un somelier care va face prezentarea soiurilor și tipurilor de vinuri aduse pentru acest eveniment. Vorbim despre soiuri de vin alb, roze și roșu, fiecare din cele patru crame prezentând câte patru mărci proprii de vinuri. De asemenea, am pregătit pentru cei care ne vor călca pragul vineri seara și un bufet cu diferite mâncăruri atent selecționate în funcție de soiurile de vin ce vor fi prezentate. Prin urmare, așteptăm cât mai mulți doritori și pasionați de asemenea evenimente să fie alături de noi vineri seara pentru a degusta o paletă bogată de vinuri deosebite”, ne-a declarat Sorin Dîlcu, managerul Trattoria Da Vinci Bârlad.

Cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să achiziționeze un bilet în valoare de 50 de lei, direct de la sediul restaurantului. Însă, atenței, locurile sunt limitate! Pentru relații suplimentare, se poate apela numărul de telefon 0731490770.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: