Home » Sanatate » ULTIMA ORĂ: Copilaș de doi ani, cu arsuri pe 15% din corp, după ce a căzut în cădița cu apă fierbinte!

ULTIMA ORĂ: Copilaș de doi ani, cu arsuri pe 15% din corp, după ce a căzut în cădița cu apă fierbinte!

Răzvan CĂLIN

O familie din Bârlad a trecut prin momente de groază după ce copilașul lor, în vârstă de numai doi anișori, s-a opărit în urma unui accident casnic petrecut în această după-amiază.

Nenorocirea s-a întâmplat chiar în timp ce mama sa tocmai se pregătea să îi facă o baie. Din câte se pare, femeia turnase apă fierbinte într-o cădiță din plastic. Însă nu a mai apucat să o amestece cu apă rece, căci micuțul s-a dezechilibrat și a căzut în balia cu apă fierbinte. Mama a reacționat imediat și l-a scos din opăreală, însă copilul suferise deja leziuni serioase. Oamenii au sunat imediat la 112 și au solicitat o ambulanță.

”Echipajul ajuns la fața locului i-a acordat primele îngrijiri, după care a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate. Copilul a suferit arsuri de gradul I și II pe 15% din suprafața corpului. Prezintă leziuni specifice pe mâna dreaptă, regiunea lombară și ambele fese”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Copilul a fost preluat de medicii de la Compartimentul Pirmire Urgențe al spitalului bârlădean, însă s-a luat decizia ca acesta să fie transferat la o clinică de specialitate din Iași.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: