Home » Sport » „Kentai Dojo” Bârlad a cucerit 11 medalii la Cupa „Ștefan cel Mare”

„Kentai Dojo” Bârlad a cucerit 11 medalii la Cupa „Ștefan cel Mare”

Clubul bârlădean „Kentai Dojo” a cucerit sâmbătă, la Piatra Neamț, nu mai puțin de 11 medalii, la Cupa „Stefan cel Mare”. La competiția susținută pe sistem Jiu – Jitsu Tradițional Full Contact bârlădenii au câștigat de două ori aurul, de trei ori argintul și de șase ori bronzul. Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Musashi, președinte Gabriel Mareș, a avut loc în cadrul sălii polivalente din localitatea Piatra Neamț. La startul acestei competiții s-au aliniat aproximativ 150 de sportivi de la șapte cluburi din patru orașe: Bârlad, Piatră-Neamț, Brașov, și Bacău. ”Acest concurs s-a organizat pe patru secțiuni: Kumite, Kobudo, Kata și Autoapărare. Clubul Sportiv Kentai Dojo Bârlad a concurat la Kumite, cu un lot de 11 sportivi. În urmă unor prestații reușite am reușit o performanță deosebită și am cucerit un număr de medalii pe măsura muncii noastre”, a declarat pentru Est News Sensei Daniel Vasilache.

Au cucerit aurul la categoria 25 kg, 6 – 7 ani Matteo Pană și Rareș Diaconu. Carmen Sălceanu a obținut argintul la -50 kg, 15 – 17 ani, iar Antonio Iftode a obținut aceeași distincție la +40 kg, 10 ani. Pe treapta a doua a podiumului a mai urcat Alexandru Ibănescu, la categoria +25 kg, 6 – 7 ani. Gabriel Brangrazi a luat bronzul la -25 kg, 6 – 7 ani, iar Patrisia Roșu a obținut locul doi la +40 kg, 10 – 12 ani. Raul Dumitrașc a urcat pe podium după o evoluție deosebită la +60 kg, 12 – 13 ani. Toni Calancia a luat bronzul la 27 kg, 9 ani, iar Patrick Manolache a ocupat a doua treaptă a podiumului la 40 kg, 9 ani. Aceeași distincție a obținut-o și George Coman, la categoria 20 kg, 8 ani.

Nivelul nostru de tehnică a crescut de la un concurs la altul, prin muncă și efort fizic. Această competiție s-a disputat pe un sistem diversificat, iar numărul de tehnici a fost redus. Dar sportivii noștri au fost pregătiți foarte bine pe ambele sisteme de luptă și au terminat meciurile nu mai la limită de timp pentru că au cunoscut foarte bine regulamentul de concurs. Pentru noi este un rezultat senzațional, am ocupat o poziție foarte bună într-o competiție destul de puternică. A fost un bun prilej de a ne verifica nivelul de pregătire tehnico și tactic. Mulțumim pentru invitația primită de la Sensei Gabriel Mareș, care ne-a permis să concurăm la un eveniment de o asemenea amploare. Țin să felicit organizatorii acestei competiții, pentru o organizare frumoasă și foarte bine pusă la punct. Felicit sportivii clubului pentru că au dat dovadă că sânt niște luptători foarte buni și foarte tehnici. Doresc să adresez de asemenea mulțumiri părinților pentru deosebitul sprijin acordat copiilor”, ne-a mai declarat Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: