Home » Social » Peste 120 de copii din centre de plasament din județ au primit cadouri de la Moș Nicolae

Peste 120 de copii din centre de plasament din județ au primit cadouri de la Moș Nicolae

Peste 120 de copii din centre de plasament din județ au primit cadouri de la Moș Nicolae, după ce acesta a primit sprijinul locuitorilor municipiului reședință, care au donat jucării și dulciuri în cadrul unei campanii derulată în luna noiembrie de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Moș Nicolae nu i-a uitat nici în acest an pe copiii aflați în sistemul de protecție socială al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Cu sprijinul locuitorilor municipiului Vaslui, care au donat jucării și dulciuri în ultima lună, instituția a putut oferi, marți, daruri la peste 120 de copii din centre de plasament din Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești și Ciocani. Acțiunea a făcut parte din campania ”Destul! Ai curaj…să spui NU când sufletul îți este mai vânăt decât trupul!”, care s-a derulat pe parcursul lunii noiembrie, cu scopul solidarității cu victimele violenței intrafamiliale.

”S-a demonstrat încă o dată, dacă mai era necesar acest lucru, că această comunitate mică este formată din oameni responsabili și cu suflet mare, capabili să se unească pentru a aduce bucurie copiilor. Indiferent de vârsta acestora, vasluienii au găsit resurse pentru a dona în urnele puse la dispoziție de către DGASPC Vaslui jucării și surprize dulci. La fel de generoși au fost și bârlădenii care s-au adresat direct serviciilor sociale din orașul lor, completând tolba Moșului”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Printre cei care au donat jucării și dulciuri s-au aflat inclusiv preșcolari de la grădinițele din municipiul Vaslui. (Ionut PREDA)

About Tehno Redactor