Home » Justitie » Un tânăr a murit după ce a fost găsit în șoc hipotermic la marginea unei păduri

Un tânăr a murit după ce a fost găsit în șoc hipotermic la marginea unei păduri

Un tânăr în vârstă de 38 de ani, din Poienești, a murit la spital, la câteva ore după ce a fost găsit în șoc hipotermic la marginea unei păduri. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții a ajuns bărbatul în locul unde a fost găsit de către un consătean.

Frigul se pare că a făcut prima victimă din județ a acestui sezon rece. Un tânăr a fost găsit în stare inertă de către un consătean, pe marginea unui drum comunal de lângă pădurea din localitatea Frasinu. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe. Echipajul medical deplasat la locul indicat l-a găsit pe tânăr în șoc hipotermic, șansele sale de supraviețuire fiind minime.
”După acordarea îngrijirilor medicale de urgență, victima a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui unde a murit după câteva ore. În momentul în care reprezentanții unității spitalicești ne vor comunica în scris raportul medical, vom dispune efectuarea autopsiei în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.
La o primă examinare a cadavrului, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe corpul tânărului de 38 de ani. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: