Home » Sport » CSS Bârlad dă cinci atleți la loturile naționale

CSS Bârlad dă cinci atleți la loturile naționale

Evoluțiile atleților bârlădeni din acest an nu au rămas fără „urmări”. Federația Română de Atletism a convocat nu mai puțin de cinci dintre ei la loturile naționale.

Aura Elena Blioju a prins lotul la 3.000 metri obstacole atât la junioare I, dar și la senioare gratie evoluțiilor deosebite din ultimul an. Ioan Florin și Pana Cosmin sunt în lotul național de semimaraton la juniori. Cel de-al doilea se regăsește în lotul național și la 3.000 de metri obstacole. George Râpanu și Raul Vrabie și-au câștigat locul în lotul național de juniori II, la 2.000 metri obstacole. Raul Vrabie a fost selectionat datorită evoluțiilor deosebite, deși este junior III.

Este cu adevărat o performanța faptul că Aura a prins și lotul de senioare. Este foarte bine că avem cinci sportivi în loturile naționale. E prima oară când avem atât de mulți sportivi selectionați, dar acest lucru se datorează faptului ca deși suntem un club mic am obținut performanțe notabile anul acesta”, a declarat pentru Est News Lucian Bolgar, antrenor la CSS. (George PROCA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: