Home » Sport » LPS Vaslui a terminat pe podium Memorialul ”Gheorghe Ola” la fotbal

LPS Vaslui a terminat pe podium Memorialul ”Gheorghe Ola” la fotbal

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a terminat pe locul trei faza zonală a Memorialului ”Gheorghe Ola” la fotbal, competiție organizată în perioada 2 – 4 decembrie. Organizarea a fost asigurată de LPS Suceava/AJF Suceava, iar participanții au fost Juniori Under10 (2007 și mai mici).

lps-vaslui-gheorghe-olaVasluienii au avut un start fulminant de competiție cu 12 goluri marcate în primele două partide și nici măcar unul primit. LPS Vaslui a învins cu 4 – 0 pe FC Bacău și apoi a dispus cu un neverosimil 8 – 0 de LPS Piatra Neamț. A urmat o remiză, scor 0 – 0 cu LPS Botoșani. După care fotbaliștii pregătiți de Adi Racoviță și Cristi Vartolomei au fost învinși în două rânduri. Au pierdut cu 2 – 4 în fața celor de la LPS Suceava și cu 1 – 3 în fața câștigătoarei turneului, Didi Junior Iași.

Din lotul formației LPS Vaslui au făcut parte Nicolas Căușanu, Răzvan Platon, Alexandru Matei, Mario Strat, Diego Manole, Andrei Gabără, Alexandru Grigoraș, Robert Turiță, Denis Vulpe, Ștefan Alius, Ianis Spânu, George Manolache și Robert Lungu. (G.P)

About Tehno Redactor