Home » Justitie » Ambulanță care transporta un pacient la spital, implicată într-un accident în Vaslui

Ambulanță care transporta un pacient la spital, implicată într-un accident în Vaslui

O ambulanță aflată în misiune, care transporta un pacient la spital, a fost implicată, joi, într-un accident pe raza municipiului Vaslui, după tamponarea cu o altă mașină. Bolnavul a fost preluat de o altă autosanitară și transportat la unitatea medicală, în timp ce șoferul care a provocat accidentul a primit o amendă de 500 de lei.

O nouă autosanitară din județ a fost implicată într-un eveniment rutier. Accidentul s-a petrecut în zona stadionului din municipiul reședință, de pe varianta de est a Vasluiului, după ce șoferul unei mașini Dacia a schimbat benzile de circulație fără să se asigure. În consecință, cele două autovehicule au intrat în coliziune laterală, fără a exista peroane care să sufere leziuni corporale.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale pentru ambele autovehicule. Polițiștii l-au sancționat pe conducătorul autoturismului Dacia cu trei puncte penalizare și patru puncte amendă, respectiv suma de 500 de lei”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Pacientul aflat în ambulanță a fost preluat de o altă mașină de Salvare și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor