Home » Justitie » Au fost prinși de polițiști și trimiși după gratii

Au fost prinși de polițiști și trimiși după gratii

Doi bărbați, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoare, au fost identificați de către polițiști și conduși la penitenciar.

Pe numele lui Cătălin C, în vârstă de 39 de ani, din comuna Pușcași, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Vaslui, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor. În luna martie a anului trecut bărbatul și-a lovit fratele cu un cuțit în zona toracelui și i-a cauzat lovituri traumatice care i-au pus în primejdie viața. A fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de 3 ani și 8 luni închisoare.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare un mandat de executare emis pe numele lui Mihai G., de 40 de ani, din municipiul Vaslui. Judecătoria Vaslui a dispus executarea pedepsei de 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În luna august 2015 bărbatul a fost identificat în trafic în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Albești cu o îmbibație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: