Home » Justitie » Anchetă a Poliției în cazul unei suspiciuni de vot multiplu, după ce o persoană ar fi votat de două ori în secții diferite

Anchetă a Poliției în cazul unei suspiciuni de vot multiplu, după ce o persoană ar fi votat de două ori în secții diferite

Polițiștii au deschis o anchetă, duminică, într-o comună din județ în cazul unei suspiciuni de vot multiplu, după ce o persoană ar fi votat de două ori în secții diferite. Anchetatorii nu exclud nici varianta apariției unei erori în sistemul electronic de prezentare – validare a documentului de identitate.

Un tânăr din județul nostru este cercetat de Poliție, după ce acesta ar fi votat de două ori în secții diferite din aceeași comună, respectiv Pungești. Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, bărbatul figurează în sistemul electronic de prezentare – validare a documentului de identitate că ar fi votat în secțiile din localitățile Pungești și Armășoaia.

”În acest caz, este vorba de o suspiciune de vot multiplu. Concret, numele unei persoane apare că ar fi votat de două ori în secții diferite. Polițiștii desfășoară cercetări pentru a se stabili dacă cele sesizate se confirmă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Anchetatorii nu exclud, însă, nici varianta apariției unei erori în sistemul electronic de prezentare – validare a documentului de identitate a persoanei respective. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: