Home » Administratie » Suntem ce am votat! Judetul somajului, al ajutorului social si al noroaielor – inca 4 ani de guvernare PSD!

Suntem ce am votat! Judetul somajului, al ajutorului social si al noroaielor – inca 4 ani de guvernare PSD!

Romania ajutorului social a invins inca o data, iar judetul Vaslui ramane la fel de rosu si in urmatorii patru ani, cum a fost in ultimul sfert de secol.

Slaba prezenta la urne a vasluienilor – 32,9%, adica penultimul loc in topul national al prezentei la vot – face ca judetul sa livreze in Parlamentul Romaniei deputati si senatori preponderent din PSD.

Cati anume se va afla cu certitudine la finalul numaratorii voturilor.

Dupa numararea partiala a voturilor, PSD avea la Barlad 45%, iar PNL, 25%. La Husi, conform primelor estimari, pesedistii aveau circa 70 de procente, iar liberalii sub 20%.

Exista si cateva comune in care pesedistii au avut parte de o infrangere zdrobitoare. In Suletea, de pilda, majoritatea voturilor au mers spre PNL, partidul din care face parte primarul Robert Ciprian Tamas: PNL – 45,42%; PSD- 32,92%.

La Barlad, pentru Camera Deputatilor, alegatorii au votat astfel: 46,21% PSD, 23,64% PNL, 6,19% PMP, 6,81% USR, 5,55% ALDE.

Pentru Senat, voturile barladenilor le-au revenit in ponderea cea mai mare tot pesedistilor – 47,4%, in timp ce PNL a obtinut 22,85%, PMP – 7,9%, USR – 7,63%, ALDE – 5,5%.

Vom reveni cu amanunte. (Simona MIHAILA)

 

 

About Simona Vasile

One comment

  1. Au votat in draci asistatiisociali impulsionati de primarii care acorda uneori dupa bunul plac aceste ajutoare sociale.

%d blogeri au apreciat: