Home » Justitie » (VIDEO) Polițiști bârlădeni acuzați că au agresat un tânăr!

(VIDEO) Polițiști bârlădeni acuzați că au agresat un tânăr!

de Răzvan CĂLIN

Doi lucrători din cadrul Poliției Bârlad fac obiectul unei anchete după ce au fost acuzați că au agresat un tânăr din localitate. Totul a pornit de la o înregistrare video postată în mediul online, pe un site de socializare. Filmulețul a fost înregistrat cu telefonul mobil de către un localnic care susține că a văzut cum cei doi polițiști l-ar fi agresat fizic pe tânărul ce era urcat în autospeciala poliției.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OHnm1ZPGTDo&w=560&h=315]

Înregistrarea cu pricina a ajuns și în posesia conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, care după ce a vizionat-o a decis să sesizeze instituțiile abilitate.

”S-a decis declinarea competenței în acest caz către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Este instituția abilitată să facă cercetări în astfel de cazuri. Dumnealor vor coordona ancheta care va stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat”, ne-a declarat agentul principal de poliție Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

About Tehno Redactor

One comment

  1. Sa mutat sediu politiei Barlad sau clinica de psihiatrie in camp???Nu-ti vine sa crezi ce vezi .Daca filmarea e reala e foarte grav si felicitari celui ce a avut curajul sa filmeze si sa publice .I

%d blogeri au apreciat: