Home » Justitie » Aiax, bârlădeanul înhățat de poliție în timp ce-și schimba buletinul pentru a vota, era căutat pentru proxenetism

Aiax, bârlădeanul înhățat de poliție în timp ce-și schimba buletinul pentru a vota, era căutat pentru proxenetism

de Răzvan CĂLIN

Bârlădeanul Aiax Dragomir (28 de ani) a fost dat în urmărire internațională de către autoritățile juridice italiene pentru că este cercetat într-un dosar de proxenetism. El este acuzat de oamenii legii din Italia că a fost implicat în acțiuni de proxenetism. Se pare că tânărul exploata sexual mai multe femei, activitatea infracțională derulându-se pe teritoriul Italiei.

”Mandatul european emis de autoritățile judiciare italiene pe numele tânărului vizează infracțiunea de proxenetism”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Valsui.

Vineri, 9 decembrie, tânărul a mers la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Populației (SPCLEP) din Bârlad cu intenția de a-și schimba buletinul, pentru ca ăși dorea să voteze. Însă, nici prin cap nu i-a trecut că oamenii legii din Italia îl dăduseră în consemn de ceva vreme. Așa că sâmbătă, 10 decembrie, a fost săltat de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din Bârlad, care l-au reținut pentru 24 de ore. Duminică a fost dus în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru a i se confirma mandatul european de arestare. În cursul zilei de luni, 12 decembrie, magistrații Curții de Apel Iași au decis extrădarea acestuia și au fost demarate formalitățile pentru predarea tânărului către autoritățile judiciare italiene.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: