Home / Sport / Bârladul are și vicecampioană europeană la Submission și Full Kempo!

Bârladul are și vicecampioană europeană la Submission și Full Kempo!

de Răzvan CĂLIN

După numai un an și jumătate de antrenamente, bârlădeanca Andrada Tudorache (29 de ani) a reușit performanța de a câștiga cele două medalii de argint la Campionatul European de Submission și Full Kempo din Ungaria.

Școala de arte marțiale din Bârlad își arată din nou valoarea: Andrada Tudorache, o tânără în vârstă de 29 de ani luptătoare la Clubul de Arte Marțiale ”Myiagi Dojo” Bârlad, a reușit performanța de a câștiga două titluri de vicecampionă europeană la categoriile Submission și Full Kempo. Ea a făcut parte din lotul național care a reprezentat țara noastră la Campionatul European de Submission și Full Kempo, desfășurat sâmbătă, 10 decembrie, la Budapesta, Ungaria.

Performanța Andradei este cu atât mai uluitoare dacă ne gândim că tânăra practică artele marțiale de doar un an și jumătate. Într-o primă fază, Andrada s-a prezentat la sala de antrenamente a Clubului ”Myiagi” cu fiul ei, Vanea, (acum în vârstă de șase ani). Și-a dorit foarte mult ca fiul ei să deprindă tainele acestei discipline sportive, însă, ulterior, a fost la rândul ei atrasă de lumea artelor marțiale. Așa că a sfârșit prin a se înscrie și ea la cursuri și imediat s-a făcut remarcată prin seriozitatea cu care muncea la antrenamente.

”Este o fată extrem de muncitoare și de motivată. Îi și place foarte mult ceea ce face și, automat, vă dați seama că trage de ea mai mult ca oricine. M-a surprins în mod plăcut și pe mine încă de la bun început, când a venit cu fiul ei să-l înscrie la cursuri și a sfârșit prin a se înscrie și ea. S-a văzut de la bun început că a venit la noi pusă pe treabă, dând dovadă de seriozitate maximă. Se antrenează la grupa mare, cu cei de peste 19 – 20 ani și muncește cot la cot cu ei fără încetare. Iar rezultatele pe care le-a obținut vin ca o încununare a eforturilor ei, a muncii susținute pe care a depus-o. A tras de ea de nu s-a putut și iată că acum culege fructele dulci ale recompensei pentru strădaniile ei”, ne-a declarat sensei Gabriel Manta, președintele Clubului ”Myiagi” și cel care o antrenează și pe Andrada.

Tânăra luptătoare a dat semne că o așteaptă o carieră frumoasă în artele marțiale încă de la bun început, căci în acest un an și jumătate de când practică acest sport a mai obținut o medalie de aur, una de argint și una de bronz la Campionatele Naționale de Submission și Full Kempo.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Facem profit cu dubla nopții din Nicaragua » Aici ai un „combo” în cota 2.33!Manoila Mihaion 28,martie 2020 , 7:05 pm at 19:05

În această noapte, în prima ligă din Nicaragua au ...

Măsuri drastice la Juventus! Starurile Ronaldo și Dybala, lovite în plin! Comunicatul torinezilor e crunt!Robert Zanfiron 28,martie 2020 , 7:27 pm at 19:27

Juventus nu este de neatins în fața pandemiei de ...

Robert Niță a vrut să se lase de fotbal când Victor Pițurcă l-a trimis la Suceava. „Au părinții două tarabe în piață, mă duc să vând portocale și banane” | VIDEO Exclusiv ProSport LiveBarbu Sorinon 28,martie 2020 , 7:46 pm at 19:46

Robert Niță a fost campion cu Rapid, dar înainte ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: