Home » Politic » Buzatu: ”Surpriza în aceste alegeri nu este rezultatul obținut de PSD, ci faptul că există cetățeni care pot vota cu PMP și USR”
Dumitru Buzatu

Buzatu: ”Surpriza în aceste alegeri nu este rezultatul obținut de PSD, ci faptul că există cetățeni care pot vota cu PMP și USR”

Președintele Organizației Județene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, consideră că surpriza acestor alegeri nu este rezultatul obținut de social-democrați, ci faptul că ”există cetățeni care pot vota cu PMP și USR”. Liderul PSD Vaslui îi vede pe vasluieni ”unii dintre cei mai instruiți alegători din țară”.

Surpriza alegerilor parlamentare din 11 decembrie sunt PMP și USR, crede liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, având în vedere rezultatele obținute de cele două formațiuni. ”Surpriza în aceste alegeri nu este rezultatul obținut de PSD, ci faptul că există cetățeni care pot vota cu PMP și USR. Nimeni nu poate decela care sunt motivele unui astfel de vot pentru că pe Traian Băsescu îl știu toți ce poate face, iar pentru cei de la USR nimeni nu ar putea ghici ce ar putea face. Dar, cum spunea un celebru dramaturg român, nu-s ultimele alegeri”, a declarat președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.
În ceea ce privește procentul obținut de PSD Vaslui, de 57% din opțiunile electoratului, liderul social-democraților vasluieni crede că județul are ”cei mai instruiți alegători”.
”Ceea ce au demonstrat de această dată alegătorii vasluieni este că sunt unii dintre cei mai instruiți alegători din țară, că își cunosc, respectă și votează pentru interesele lor. În ceea ce-i privește pe liberali, aceștia au demonstrat că nu există sau că există doar parțial”, a conchis Dumitru Buzatu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: