Home » Sport » Internazionale Traian joacă în deplasare la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț

Internazionale Traian joacă în deplasare la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț

Echipa de futsal U19 Internazionale Traian Vaslui dă piept astăzi, de la ora 19:00, cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul contează în economia campionatului de tineret U19 și este programat în cadrul etapei a șasea.

Vasluienii sunt lideri autoritari în seria 1 și au maxim de puncte, după cinci victorii din tot atâtea posibile. Pentru nemțeni e un meci de totul sau nimic, în condițiile în care au doar trei puncte și ocupă ultima poziție din serie. În partida precedentă Internazionale Traian Vaslui s-a impus cu un neverosimil 4 – 1.

Echipa U19 a vasluienilor, care a luat naștere în acest an, este deja calificată la Final 8 al Cupei României, care va avea loc în perioada 25-27 martie 2017. Următoarea clasată, CSM Politehnica Iași, are cu șase puncte mai puțin. A redus din diferență după ce a învins etapa aceasta Sănătatea Darabani cu 9 – 4. Vasluienii au învins campioana en – titre de două ori, însă doar o dată pe teren, etapa trecută. În prima etapă Internazionale Traian Vaslui a câștigat dispută la masa verde, după ce ieșenii au folosit prea mulți jucători peste vârsta admisă de regulament.

Echipă este formată din Ștefan Chiscă, Ovidiu Olaru, Alexandru Bădit, Alex Tartărău, Claudiu Balică, Andrei Chipcea, Robert Chirilă, Robert Român, Vladut Dudău și Gabriel Cosovăt. În staff-ul vasluienilor se regăsesc Remus-Adrian Mustătea, Sebastian Florin Bădit, Ionuț Petricenco, Andreea Soos și Marius Ovidiu Afrăsinei. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: