Home » Sanatate » Investigații medicale în premieră la Bârlad, la ProLife Medical

Investigații medicale în premieră la Bârlad, la ProLife Medical

Trei tipuri de investigații medicale hotărâtoare în diagnosticarea unora dintre bolile cele mai răspândite (cancere de colon, de rect, gastrointestinal, dar și a altor afecțiuni din sfera digestivă), sunt acum disponibile și la Bârlad. Este vorba despre colonoscopie, endoscopie și proctologie.

Efectuarea investigațiilor se poate face la Centrul ProLife Medical, situat în imediata vecinătate a Laboratorului de analize ProLife (de pe Republicii nr. 277, lângă Casa Roșie). Așadar, serviciilor medicale în domeniile cardiologie, ORL, endocrinologie, reumatologie, ginecologie, medicină internă, pe care ProLife le oferă de câțiva ani, li s-au adăugat unele noi. Pacienții vor avea la dispoziție și cabinete de pneumologie, diabet și boli de nutriție, urologie, gastroenterologie, proctologie.

Clinica este dotată cu tehnologie avansată, de ultimă generație, explorările și intervențiile fiind asigurate de o echipă de medici_specialiști, bine pregătiți.

Cei care au nevoie de mai multe amănunte despre noile servicii de sănătate oferite de ProLife Bârlad pot suna la 0235-419955, 0235 – 419255 sau 0731490771, acolo unde pot face și programări. Relații mai pot fi cerute și pe adresa de e-mail office@prolifemedical.ro. Se poate consulta toată gama de servicii medicale puse la dispoziție de clinica bârlădeană pe www.prolifemedical.ro.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: