Home » Administratie » Surprize de sezon pentru bârlădeni – concert de Crăciun și foc de artificii

Surprize de sezon pentru bârlădeni – concert de Crăciun și foc de artificii

Duminică, 18 decembrie, în cursul serii, bârlădenii vor avea parte de o surpriză muzicală venită din partea Primăriei. În centrul civic, vor putea participa la un concert dedicat Crăciunului, în care protagoniști vor fi Aurel Moldoveanu și invitații săi.

De asemenea, se fac demersuri și pentru organizarea unui foc de artificii cât mai aproape de centrul civic. Reprezentanții Primăriei au luat deja legătura cu trei firme specializate în servicii pirotehnice, două din Vaslui și una din Iași. Va fi acceptată firma care va reuși să obțină autorizație ISU pentru un punct cât mai apropiat de centrul orașului. Un loc potrivit, de unde vor putea fi lansate artificii, este terenul din fața Cercului Militar. La miezul nopții dintre ani, atât cei care vor petrece Revelionul la Cercul Militar cât și cei care vor dori să fie în stradă ar putea admira focul de artificii de la cumpăna dintre ani. Deocamdată, nu se cunoaște cu siguranță locația, aceasta fiind stabilită în zilele următoare.

Primăria Bârlad consideră că atracția principală de Revelion va fi focul de artificii, cât mai central posibil, deoarece bârlădenii nu au participat în număr mare la artificiile de Anul Nou lansate anul trecut în zona Gura Leului. Vom reveni cu amănunte. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: