Home » Social » (Video) Dramă de neimaginat! Cum a spulberat un monstru copilăria propriei fetițe pe care a violat-o cu sălbăticie!

(Video) Dramă de neimaginat! Cum a spulberat un monstru copilăria propriei fetițe pe care a violat-o cu sălbăticie!

de Daniel MICU

Poveste tulburătoare în satul Popeni, comuna Zorleni. Cu mintea tulburată de alcool, o brută cu pretenții de tată și-a batjocorit fără milă fiica în vârstă de 12 ani, în timp ce soția lui era la muncă, iar copiii mai mici dormeau.Abuzul sexual a fost confirmat și de către medicii legiști, în urma unei expertize de specialitate. Pe timpul cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul ar mai fi încercat incă odată să intretină relații sexuale cu fiică să. Cu sufletul și trupul zdrobite, micuța nu a mai putut îndura rușinea și i-a povestit mamei prin ce chinuri a trecut.

Într-una din serile trecute, profitând de faptul că soția este la muncă, iar copiii mai mici, de 2 și 8 ani, dormeau, Ilie Melinte s-a năpustit asupra copilei de 12 ani. Nu i-a păsat de rugămințile fetei și nici de faptul că ar putea fi surprins, întrucât într-o altă cameră se află mătușa soției, în casa căreia locuiesc de opt ani de zile și care îi ajută să aibă grijă de cei trei copii.

La final, tatăl i-a cerut copilei să păstreze secretul, însă aceasta nu a stat pe gânduri și în clipa în care mama ei s-a întors de la magazinul unde lucrează, i-a spus prin ce chinuri a trecut. Femeia i-a cerut socoteală celui cu care e măritată de 13 ani și care s-a comportat exemplar în tot acest timp. Acesta a negat și, cu un tupeu incredibil, probabil sperând că-și va convinge soția de nevinovătia sa, el a fost de acord chiar să meargă la poliție.

Nu am cuvinte, credeți-mă! Pur și simplu, am rămas fără cuvinte! Când am venit acasă, fetița mi-a spus tot! Eu am două fete și mereu am fost deschisă cu ele. Le-am spus că, indiferent de situație, să aibă încredere și rezolvăm totul împreună! L-am luat la întrebări și mi-a spus că nu e adevărat, dar dacă vreau să anunț poliția, el merge cu mine! Nu înțeleg ce a fost în mintea lui! Atât vreau să mă lămurească: de ce a făcut asta?! Nu mă așteptam la așa ceva! De 13 ani suntem căsătoriți, dar nu m-a bătut niciodată, nu s-a purtat urât nici cu mine, nici cu copiii! Își iubea fetele și băiatul foarte mult! Totul făcea pentru ei! Nu le-a lipsit nimic! Totul făcea pentru ei, pentru noi! În ultimul timp, consuma alcool, dar nu era agresiv, nu era violent! Nu s-a atins niciodată de fete în mod nefiresc! Suntem șocați cu toții! Era un om extraordinar, un tată model!”, a spus Marian Melinte, printre lacrimi.

Mătușa ei confirmă spusele tinerei și își reproșează că nu și-a dat seama că se întâmplă ceva rău. “Am venit acasă, el a spus că dă mâncare la copii. Eu am mers la mine în cameră, la televizor. Nu am auzit nimic, niciun țipăt, nimic, altfel aș fi ieșit! Îmi pare foarte rău! La moartea mea mă gândeam, dar să facă el una ca asta, nu! Ținea enorm la copii. Le dădea ce era mai bun! Eu îi mai spuneam să dea la copii și fasole, dar el îmi zicea că a răbdat el destul, copiii lui să nu rabde! Nu ne-am gândit niciodată că ar fi în stare de așa ceva! Un om foarte bun, vorbea frumos, atent…nu îmi vine să cred!”, a declarat Safta David, mătușa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XDn4Ofv1xpo&w=560&h=315]

Ilie Melinte este electrician și se află în concediu de creștere a copilului. El petrecea mult timp cu baiatelul și cele 2 fetițe mai mari și niciodată nu a dat de înțeles că ar fi în stare de așa ceva.

În sat, la Popeni, oamenii numai despre asta vorbesc. Nimănui nu îi vine să creadă că omul a fost capabil de așa ceva, având doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Am auzit de la vecini ca și-a violat fata. Băiatul era foarte calculat. Își creștea copiii. Era serios și gospodar, cred că băutura a fost la mijloc. Nu îmi vine să cred că a putut să își bată joc de copilul lui. E electrician și ajuta pe oricine îi cerea ajutorul. Nu ne-am închipuit că e capabil de așa ceva”, a spus tanti Aneta.

“Îl știam de băiat cuminte. Părinții lui locuiesc în mahala cu noi. Sunt oameni serioși, corecți, la locul lor. Nu ne explicăm cum de l-a dus mintea și capul să facă așa ceva! Cum să îți violezi fetița?! Cât să ne mai rabde Dumnezeu?! Păcat ! Mare păcat!”.

În fața dovezilor evidente, omul a fost ridicat de polițiști și prezentat de către Parchet în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Magistrații Judecătoriei Bârlad au admis propunerea și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fata a fost internată într-un centru din cadrul Direcției de Protecția Copilului Vaslui, unde va rămâne temporar. Apoi, se va întoarce la mama ei. A fost deja inclusă într-un program de consiliere.

Fetița a fost securizată temporar în sistemul de protecție specială din cadrul instituției noastre, la solicitarea polițiștilor, întrucât există suspiciunea de viol exercitat asupra ei de către propriul tată. La acest moment, ea beneficiază de un program de consiliere și asistență psihosocială pentru depășirea traumei suferita”, a afirmat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: