Home » Justitie » Bătrân din Zorleni găsit mort sub Podul de Fier de la Bârlad!

Bătrân din Zorleni găsit mort sub Podul de Fier de la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Joi, 15 decembrie, în jurul orei 8.15, pe malul râului Bârlad, în zona Podului de Fier, a fost descoperit cadavrul unui bătrân. Descoperirea a fost făcută de proprietarul unei stâni din Bârlad, amplasată în apropierea Podului de Fier. Omul a anunțat prin 112 descoperirea macabră și în scurt timp la fața locului a ajuns o echipă a Poliției Bârlad.

Din primele cercetări s-a stabilit că persoana decedată este Toader Ș., în vârstă de 79 de ani, din comuna Zorleni. Se pare că acesta se deplasa pe podul respectiv și la un moment dat a căzut de pe acesta. Deocamdată nu se știe ce anume făcea în zona respectivă, dar, cel puțin din primele verificări, nu reiese că ar fi fost victima vreunei infracțini comise cu violență. Nu sunt semne că ar fi fost agresat sau tâlhărit, căci s-au găsit asupra diferite bunuri personale care infirmă astfel de ipoteze”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Bârlad unde urmează să se efectueze necropsia care va stabili cu exactitate cauzele decesului.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: