Home » Social » La un pas de dezastru. Cursa Bârlad – Chetrosu a luat foc!

La un pas de dezastru. Cursa Bârlad – Chetrosu a luat foc!

de Răzvan CĂLIN

Pasagerii cursei auto care circulă zilnic pe relația Bârlad – Chetrosu (comuna Gherghești) au trecut prin momente de panică luni dimineață după ce autocarul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.30, în timp ce autocarul se afla pe strada 1 Decembrie, în apropiere de zona Podul Verde. La un moment dat, autovehiculul a început să se umple cu fum din cauza unui incendiu izbucnit brusc la motorul mașinii. Șoferul a oprit imediat autocarul și a evacuat toți cei 49 de pasageri, fiind alertați și pompierii bârlădeni.

”Imediat, s-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului ce risca să se propage la întreg autocarul, reușindu-se astfel limitarea extinderii flăcărilor și în interiorul mijlocului de transport. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul motorului și a puntei din spate a autocarului, toți cei 49 de pasageri fiind evacuați în condiții de siguranță”, se precizează într-un comunicat emis de Compartimentul de Informare și Relații Publice al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că evenimentul s-a produs din cauza blocării unei roți de la puntea din spate a autocarului.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: