Home / Administratie / Necăjiții din județ își vor primi mai devreme ajutoarele sociale pentru a avea cu ce să-și facă cumpărături pentru Crăciun

Necăjiții din județ își vor primi mai devreme ajutoarele sociale pentru a avea cu ce să-și facă cumpărături pentru Crăciun

Necăjiții din județ își vor primi mai devreme ajutoarele sociale pentru a avea cu ce să-și facă cumpărături pentru Crăciun. Agenția Județeană de Prestații Sociale Vaslui a făcut cu câteva zile mai devreme viramentele către Poștă pentru a se putea face plățile în cursul acestei săptămâni.

Poștașii vor ajunge mult mai devreme în această lună la ușa beneficiarilor de ajutoare sociale sau alocații de susținere a familiei. Asta după ce Agenția Județeană de Prestații și Inspecție Socială (AJPIS) Vaslui a făcut mai devreme viramentele pentru plata drepturilor bănești către categoriile sociale defavorizate din județ.

În mod normal, viramentele către Poștă se fac după data de 20 ale lunii. Acum, în decembrie, am decis să dăm drumul la bani mai devreme cu vreo trei zile pentru ca oamenii să aibă bani cu ce să-și facă la timp cumpărăturile pentru sărbători. Am discutat și cu cei de la Poștă și au fost de acord și ei să facă plățile mai devreme către beneficiari”, a declarat directorul AJPIS Vaslui, Sorin Prepeliță.

La nivelul județului, există 13.382 de beneficiari de alocații de susținere a familiei și 10.973 vasluieni care primesc venit minim garantat. De asemenea, tot prin Agenția de Prestații Sociale se plătesc 2.492 de alocații de plasament și 1.831 de îndemnizații pentru creșterea copilului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: