Home / Administratie / Primăria Vaslui și-a deschis porțile pentru colindătorii și urătorii de la grădinițele și școlile din oraș

Primăria Vaslui și-a deschis porțile pentru colindătorii și urătorii de la grădinițele și școlile din oraș

Copiii de la grădinițele și școlile din municipiul Vaslui au început să meargă cu colindatul și uratul la Primărie. Autoritățile au anunțat că, în seara ajunului Crăciunului, Moșul va veni cu daruri la bradul din Piața Civică.

Autoritățile vasluiene au deschis porțile pentru colindătorii și urătorii de la instituțiile de învățământ din municipiul reședință. Primii care au răspuns preșcolarilor și elevilor au fost cei de la Primăria Vaslui. Îmbrăcați în frumoasele straie populare, copiii de la Grădinița nr. 3 Vaslui au deschis Săptămâna Mare cu o suită de colinde și urături în holul de la intrarea în instituție. Întâmpinați de cei doi viceprimari, Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu, preșcolarii au încântat pe toți angajații primăriei, care i-au răsplătit pe micuți cu colăcei, portocale și dulciuri.

Este o plăcere deosebită pentru noi să primim urătorii aici, la bradul din foaierul primăriei. Cu emoțiile firești pe care le-au avut, copiii s-au descurcat foarte bine și îi așteptăm cu drag în fiecare an să ne treacă pragul”, a declarat viceprimarul Dragoș Cazacu.

Reprezentanții Primăriei Vaslui au anunțat că Moș Crăciun va veni pentru toții copiii din oraș sâmbătă, la ora 17.00, la bradul din Piața Civică, unde va oferi colăcei și dulciuri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

De ce preia Urbana toate deșeurile reciclabile cu aceeași mașină?

Ciudățenii ale reciclării, la Bârlad! Locuitorii municipiului Bârlad sunt ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: