Home » Social » Ultima oră: Accident spectaculos în fața benzinăriei LukOil Vaslui (Foto)

Ultima oră: Accident spectaculos în fața benzinăriei LukOil Vaslui (Foto)

Un accident spectaculos a avut loc, astăzi, în fața stației LukOil de la ieșirea din municipiul Vaslui spre Bârlad, după ce o șoferiță neatentă a încercat să întoarcă mașina pe un sector cu patru benzi, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism cu numere de Bulgaria.

O șoferiță din Vaslui a fost la un pas de a provoca o tragedie pe șosea, chiar în fața unei benzinării. Aflată la volanul unui SUV, femeia a încercat să întoarcă pe un sector de șosea cu patru benzi, în timp ce se deplasa la ieșirea din oraș spre Bârlad. Din păcate, șoferița nu s-a mai și asigurat când a virat la stânga, de pe banda I pe II, și, în consecință, a fost lovită în plin de o mașină cu numere de Bulgaria, condusă de un bărbat din Muntenii de Jos. În urma impactului violent, cele două portiere ale SUV-ului au fost înfundate, norocul femeii fiind pernele de aer ale sistemului de protecție aflată în mașină. De asemenea, din fericire, în acel moment nu circulau prin zonă alte autoturisme care ar fi putut provoca un adevărat carambol.

”Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale importante. Un echipaj medical a fost la locul evenimentului rutier întrucât femeia intrase în panică, însă fără ca vreo unul dintre conducătorii auto să fie transportați la spital”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au sancționat-o pe șoferița care a provocat accidentul cu patru puncte amendă, respectiv 500 de lei, și trei puncte penalizare. Traficul în zonă a fost afectat, ambele mașini fiind luate de către reprezentanți ai unor firme de tractări auto. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: