Home » Social » Pompierii vasluieni, mesagerii lui Moș Crăciun pentru micul erou care și-a salvat surorile din flăcări!

Pompierii vasluieni, mesagerii lui Moș Crăciun pentru micul erou care și-a salvat surorile din flăcări!

de Răzvan CĂLIN

Marți, 20 decembrie, Emanuel, băiatul de numai șase ani din comuna Vutcani care și-a salvat surorile din incendiu, a avut parte de o surpriză plăcută făcută de pompierii militari vasluieni. O echipă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui a mers la el acasă și i-au oferit cadouri constând în jucării și dulciuri. Trebuie spus că și cele două surori (Ioana, de 1 an și trei luni și Amalia, de trei luni) pe care le-a salvat din flăcări, au primit și ele cadouri de la pompieri.

Mai mult, în semn de considerație și de apreciere pentru fapta și curajul său, Emanuel a primit din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, o cască de pompieri personalizată.

”La finalul vizitei, cadrele inspectoratului l-au felicitat pe Emanuel și au ținut să-i transmită că ceea ce a făcut pentru surorile sale mai mici este cel mai de preț cadou – dăruindu-le viață. De asemeni,copilul le-a promis că peste ani va deveni pompier”, se precizează într-un comunicat emis de Compartimentul Informare și relații Publice din cadrul ISU Vaslui.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: