Home / Social / Ultima oră: Bărbat împușcat în burtă, în timpul unei partide de vânătoare la Roșiești

Ultima oră: Bărbat împușcat în burtă, în timpul unei partide de vânătoare la Roșiești

de Răzvan CĂLIN

Incident grav petrecut în urmă cu circa o oră pe un fond de vânătoare de pe raza comunei Roșiești: unul dintre participanții la partida de vânătoare a fost împușcat accidental de un alt vânător. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident. Cert este că victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iași, după ce i s-au acordat îngrijiri de către echipajul ambulanței sosită la fața locului, a fost transportată la spital. Partida de vânătoare se derula în pădurea din apropierea satului Roșiești, în punctul numit Valea lui Darie.

”Din câte am înțeles, victima a fost împușcată accidental în burtă. Are o plagă împușcată în regiune abdominală, dar este stabil hemodinamic. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă de la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, care va efectua cercetările de rigoare în acest caz. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

x

Check Also

Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

O mașină înmatriculată în județul ...

Bârladul rămâne fără apă

Din nou, tot orașul Bârlad ...

Autoritățile cer decăderea din drepturile părintești în cazul celor doi frați de 11 și 13 ani din Banca dați dispăruți

Autoritățile pentru Protecția Copilului Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: