Home » Social » Ultima oră: Bărbat împușcat în burtă, în timpul unei partide de vânătoare la Roșiești

Ultima oră: Bărbat împușcat în burtă, în timpul unei partide de vânătoare la Roșiești

de Răzvan CĂLIN

Incident grav petrecut în urmă cu circa o oră pe un fond de vânătoare de pe raza comunei Roșiești: unul dintre participanții la partida de vânătoare a fost împușcat accidental de un alt vânător. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident. Cert este că victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iași, după ce i s-au acordat îngrijiri de către echipajul ambulanței sosită la fața locului, a fost transportată la spital. Partida de vânătoare se derula în pădurea din apropierea satului Roșiești, în punctul numit Valea lui Darie.

”Din câte am înțeles, victima a fost împușcată accidental în burtă. Are o plagă împușcată în regiune abdominală, dar este stabil hemodinamic. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă de la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, care va efectua cercetările de rigoare în acest caz. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: