Home » Administratie » Colindătorii au ajuns la Primăria Bârlad

Colindătorii au ajuns la Primăria Bârlad

Colindătorii nu au uitat nici în acest an să aducă tradiția, în prag de Crăciun, la Primăria Bârlad. Pe 20 și 21 decembrie a fost chiar avalanșă de colindători și de colinde. Au dorit să-i colinde pe angajații municipalității, dar și pe noul primar, atât elevii cât și profesorii de la mai multe școli din Bârlad și chiar din comune învecinate.

Marți au venit să colinde elevi ai școlilor „George Tutoveanu”, „Vasile Pârvan”, „Stroe S. Belloescu” și ai Școlii Gimnaziale din Băcani. Ieri au venit colindători de la Școala „Iorgu Radu”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și membri ai comunității elene din Bârlad. Surpriza din acest an a fost aceea că printre colindători s-a aflat și corul de profesori de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad. Corul, înființat în 2009, are 14 membri și este singurul cor de profesori din județ.

Toți colindătorii au fost răsplătiți de gazde cu colaci, fructe și dulciuri și au fost poftiți și la anul să aducă din nou colindele tradiționale românești.

Dacă marți vremea le-a cam dat planurile peste cap colindătorilor, ieri, elevi ai mai multor școli și licee au susținut un program de colinde pentru bârlădeni pe scena amplasată pe platoul din vecinătatea Primăriei. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: