Home / Social / Bătrânii din căminul de la Tutova pot fi ajutati doar cu un ”like” pe facebook pe profilul ”Dăruiește lumină”

Bătrânii din căminul de la Tutova pot fi ajutati doar cu un ”like” pe facebook pe profilul ”Dăruiește lumină”

Bătrânii din căminul de la Tutova pot fi ajutați să scape de plata facturii la curent pentru o bună perioadă de timp prin accesarea pe Facebook a profilului ”dăruiește lumină”. Prin fiecare ”like” primit, centrul câștigă 10 KW, ceea ce înseamnă aproximativ un euro.

Centrul pentru persoane vârstnice de la Tutova este una din cele 15 instituții din țară prinse de către furnizorul de energie electrică E.ON România în campanie ”Dăruiește lumină”. Astfel, bătrânii din căminul situat în sudul județului pot scăpa pentru o bună perioadă de timp de plata facturii la curent dacă vor primi sprijinul populației. Printr-un simplu click pe ”like” de pe profilul de Facebook ”Dăruiește lumină”, căminul de bătrâni câștigă 10 KW, ceea ce înseamnă, la prețul actual al kilowattului, aproximativ un euro. Fiecare utilizator de Facebook nu poate da mai mult de un ”like” de pe profilul său în perioada campaniei lansată de E.ON, ceea ce înseamnă până pe 27 decembrie, inclusiv.

Pentru cele 15 instituții selectate din România și împărțite în patru categorii, așa după cum se observă și pe profilul Facebook, furnizorul de energie electrică a alocat nu mai puțin de 200.000 de KW. Până miercuri seara, se ”consumaseră”, în mai puțin de trei zile de la lansarea campaniei, 25.000 de KW. Din păcate, Centrul de persoane vârstnice de la Tutova avea printre cele mai puține ”like-uri”, respectiv 530. În schimbul, căminul din Jimbolia avea peste 2.350 de KW, ceea ce înseamnă de peste patru ori mai mult față de azilul de la Tutova.

În zona Moldovei, în afară de azilul de la Tutova, mai sunt prinse în campanie alte trei instituții, respectiv Spitalul Comănești, o școală din județul Botoșani și Fundația ”Salvați Copiii” Iași. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Somaj tehnic în timpul stării de urgență

În timpul stării de urgență salariații pot fi trimiși ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: