Home / Justitie / Deținut de la Penitenciarul Vaslui, transportat cu ambulanța la spital, după ce a făcut o criză de epilepsie în sala de judecată

Deținut de la Penitenciarul Vaslui, transportat cu ambulanța la spital, după ce a făcut o criză de epilepsie în sala de judecată

Un deținut de la Penitenciarul Vaslui a fost preluat cu ambulanța de la Judecătorie și transportat la spital, joi, după ce a făcut o criză de epilepsie în timpul procesului în care era judecat pentru tâlhărie. Judecătoarea a dispus suspendarea procesului având în vedere panica creată.

IF

Panică la Judecătoria Vaslui în timpul unui proces. Unui deținut i s-a făcut rău în timp ce se afla în boxa special amenajată pentru persoanele private de libertate dintr-una din sălile de judecată. Șeful dispozitivului de pază de la penitenciar a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, în timp ce judecătoarea a dispus oprirea ședinței, având în vedere panica creată.
”Deținutul în cauză se află în evidențele noastre cu probleme medicale. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii i-au acordat îngrijirile de specialitate. Ulterior, persoana privată de libertate a fost preluată de autospeciala Penitenciarului și adusă în unitatea de detenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.
Deținutul transportat la spital este încarcerat la Penitenciarul Vaslui pentru infracțiunea de tâlhărie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Proiectul privind extinderea UPU Vaslui este din nou pe masa CJ-ului

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Șofer de microbuz școlar din Grivița, prins băut la volan în timp ce ducea elevii la școală

Șoferul unui microbuz școlar a ...

Acțiunea „Clean stations” din stațiile CFR din județ s-a lăsat cu sancțiuni de peste 9.000 lei

Ieri dimineață, timp de 4 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: