Home / Justitie / Deținut de la Penitenciarul Vaslui, transportat cu ambulanța la spital, după ce a făcut o criză de epilepsie în sala de judecată

Deținut de la Penitenciarul Vaslui, transportat cu ambulanța la spital, după ce a făcut o criză de epilepsie în sala de judecată

Un deținut de la Penitenciarul Vaslui a fost preluat cu ambulanța de la Judecătorie și transportat la spital, joi, după ce a făcut o criză de epilepsie în timpul procesului în care era judecat pentru tâlhărie. Judecătoarea a dispus suspendarea procesului având în vedere panica creată.

IF

Panică la Judecătoria Vaslui în timpul unui proces. Unui deținut i s-a făcut rău în timp ce se afla în boxa special amenajată pentru persoanele private de libertate dintr-una din sălile de judecată. Șeful dispozitivului de pază de la penitenciar a sunat imediat la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe, în timp ce judecătoarea a dispus oprirea ședinței, având în vedere panica creată.
”Deținutul în cauză se află în evidențele noastre cu probleme medicale. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii i-au acordat îngrijirile de specialitate. Ulterior, persoana privată de libertate a fost preluată de autospeciala Penitenciarului și adusă în unitatea de detenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma.
Deținutul transportat la spital este încarcerat la Penitenciarul Vaslui pentru infracțiunea de tâlhărie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Noutate la DSVSA! Autorizațiile sanitare veterinare pot fi obținute acum și online

de Mihaela NICULESCU Societățile din județul Vaslui care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: