Home » Administratie » Buzatu: ”Dragnea trebuie să mențină propunerea până când Iohannis va înțelege că voința populară este deasupra voinței sale”
Dumitru Buzatu

Buzatu: ”Dragnea trebuie să mențină propunerea până când Iohannis va înțelege că voința populară este deasupra voinței sale”

Liderul social-democraților vasluieni, Dumitru Buzatu, consideră că președintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie să mențină propunerea inițială pentru premier, acea a Sevilei Shhaideh, fără, însă, ca partidul să nu meargă pe varianta unei suspendări a președintelui Klaus Iohannis.

Președintele Organizației Județene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, nu este de acord cu suspendarea lui Klaus Iohannis și nici cu sesizarea Curții Constituționale, după ce președintele țării nu a fost de acord cu nominalizarea Sevilei Shhaideh ca premier al României. Liderul social-democraților vasluieni consideră că trebuie epuizate toate celelalte proceduri legale până când partidul va recurge la alte variante împotriva lui Iohannis.

Domnul președinte Dragnea trebuie să mențină propunerea în continuare până când Klaus Ioannnis va înțelege că voința populară este deasupra voinței sale. Înainte de a începe orice procedură ce-l vizează pe președintele țării, trebuie epuizate toate mijloacele legale pentru a nu se ajunge aici. Pentru noi este importantă stabilitatea instituțiilor statului pentru că este un element care ne asigură buna funcționarea țării și previne orice tulburare socială”, a declarat președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Președintele Klaus Iohannis a respins, marți, propunerea PSD de numire în funcția de premier a Sevilei Shhaideh. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Dumneata vorbesti?Dute in judet si vezi drumurile si saracia in care ia adus clica ta domnind zeci de ani.

  2. Ti se scârbește cat de mincinoși pot fi.
    Chiar au impresia ca am uitat ce masuri au prezentat in campanie?
    Cum pot sa spună ca asta e voința populara când nimeni nu a știut nimic.
    Poate greșesc dar n-am văzut absolut nimic de genul in campania care abia s-a terminat. Chiar sunt curios sa-mi arate si mie ca au promis populației asemenea măsuri, macar sa nu mor prost.
    Pana nu prezinta asa ceva sunt niste mincinosi mizerabili de ultima speta

%d blogeri au apreciat: