Home / Justitie / Femeie dispărută din Iana, dată în urmărire pe țară!

Femeie dispărută din Iana, dată în urmărire pe țară!

de Răzvan CĂLIN

Maria Cojocaru, o femeie în vârstă de 58 de ani, din satul Recea, comuna Iana, este dată în urmărire națională după ce în urmă cu o săptămână a dispărut. Autoritățile au fost alertate de familia femeii pe 23 decembrie, însă ultima zi când cineva a văzut-o a fost 19 decembrie.

Conform celor spuse de membrii familiei, pe 19 decembrie femeia a plecat în București. O zi mai târziu, pe 20 decembrie, Maria Cojocaru a contactat-o telefonic pe fiica ei căreia i-a spus că urmează să revină în Bârlad. Însă, zilele au trecut și femeia tot nu a revenit acasă”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Sofrone, de la Compartimentul Mas-Media al IPJ Vaslui.

Îngrijorate, rudele femeii au mers pe 23 decembrie la Poliția Bârlad și au declarat dispariția acesteia. Oamenilor le este teamă ca nu cumva femeii să i se fi întâmplat ceva rău. Imediat, polițiștii au declanșat cercetări, însă, din păcate, până în momentul de față femeie anu a fost găsită.

Iată care sunt semnalmentele Mariei Cojocaru: are 1,65 m înălțime, păr grizonat, ochi căprui. La data dispariției purta pantaloni de culoare neagră și o geacă din fâș, lungă, de culoare neagră. Femeia are ca semn particular o cicatrice în lungime de 3 cm la palma stângă. În prezent, polițiștii de investigații criminale desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute, față de care a fost solicitată și măsura urmării naționale. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: