Home / Sanatate / Fetiță mușcată de un porc mistreț rănit

Fetiță mușcată de un porc mistreț rănit

O fetiță de 11 ani din localitatea Bogdănești a fost atacată de un porc mistreț pe ulița satului și a fost adusă la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a primit îngrijiri medicale de urgență.

Chiar în Ajun, puțin după ora 8, a fost adusă la Compartimentul de Primire a Urgențelor o pacientă de 11 ani cu o plagă la coapsa stângă, produsă prin mușcătură de porc mistreț. Fetița a fost internată la secția Chirurgie, unde a fost operată, făcându-i-se excizia plăgii mușcate și suturarea ei, apoi a fost vaccinată antirabic și i s-a făcut tratament profilactic cu antibiotice. Probabil că va fi externată în cursul zilei de astăzi”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Porcul mistreț care a mușcat-o pe fetiță reușise să fugă din calea vânătorilor și, rănit fiind, a ajuns speriat pe ulițele satului, intrând inclusiv în curțile oamenilor. În goana sa, a întâlnit-o pe fetiță, care nereușind să se ferească din calea lui a fost mușcată de animalul sălbatic.

Porcul a fost imobilizat în cele din urmă și recuperat de unul dintre vânători care a plătit taxa de 600 de lei pentru vânarea unui porc mistreț în pădurile Bogdăneștilor. Este vorba despre un bârlădean care, probabil, îl va prepara pentru masa de revelion”, ne-a spus un locuitor al comunei. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

ULTIMA ORĂ! Pompierii bârlădeni au salvat o femeie de 80 de ani și au stins incendiul care cuprinsese un trailer

de Mihaela NICULESCU Două intervenții ...

Update! Accident cu șase victime la Sărățeni

Update: Accidentul produs în această ...

Investiții masive la SJU Vaslui, pentru a deveni unul din cele mai moderne spitale din Moldova

de Dănuț CIOBANU  Spitalul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: