Home / Sanatate / Fetiță mușcată de un porc mistreț rănit

Fetiță mușcată de un porc mistreț rănit

O fetiță de 11 ani din localitatea Bogdănești a fost atacată de un porc mistreț pe ulița satului și a fost adusă la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a primit îngrijiri medicale de urgență.

Chiar în Ajun, puțin după ora 8, a fost adusă la Compartimentul de Primire a Urgențelor o pacientă de 11 ani cu o plagă la coapsa stângă, produsă prin mușcătură de porc mistreț. Fetița a fost internată la secția Chirurgie, unde a fost operată, făcându-i-se excizia plăgii mușcate și suturarea ei, apoi a fost vaccinată antirabic și i s-a făcut tratament profilactic cu antibiotice. Probabil că va fi externată în cursul zilei de astăzi”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Porcul mistreț care a mușcat-o pe fetiță reușise să fugă din calea vânătorilor și, rănit fiind, a ajuns speriat pe ulițele satului, intrând inclusiv în curțile oamenilor. În goana sa, a întâlnit-o pe fetiță, care nereușind să se ferească din calea lui a fost mușcată de animalul sălbatic.

Porcul a fost imobilizat în cele din urmă și recuperat de unul dintre vânători care a plătit taxa de 600 de lei pentru vânarea unui porc mistreț în pădurile Bogdăneștilor. Este vorba despre un bârlădean care, probabil, îl va prepara pentru masa de revelion”, ne-a spus un locuitor al comunei. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

Vaccin pe risc propriu! La Spitalul “Beldiman”, protocolul medical nu prevede testarea la antirabic

Nu și-a însușit bine cursurile ...

Investiții de milioane de euro în sănătate, pentru ca județul Vaslui să devină unul din centrele medicale importante din Moldova

de Dănuț CIOBANU Investițiile în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: