Home » Justitie » Restaurantul Gallamar, devastat de scandalagii!

Restaurantul Gallamar, devastat de scandalagii!

de Răzvan CĂLIN

Două grupuri de tineri (unul din Zorleni și celălalt din Bârlad) s-au încăierat în restaurant, provocând și serioase pagube localului. Se pare că tinerii din Bârlad implicați în bătaie sunt practicanți de arte marțiale la Fight Club Titans Bârlad.

În noaptea de joi spre vineri (22/23 decembrie), restaurantul Gallamar din Bârlad s-a transformat într-un veritabil ring de lupte după ce între două grupuri de tineri s-a consumat o violentă altercație. În scandalul cu pricina se pare că au fost implicați și patru luptători de la Fight Club Titans Bârlad.

Totul s-a petrecut în jurul orei 1, când între două grupuri de mușterii aflați în local a izbucnit o ceartă. La una dintre mese se aflau trei bărbați – cu vârste de 25, 30 și 33 de ani – din comuna Zorleni, iar o masă alăturată era ocupată de cei de la Bârlad. Nu se știe cu exactitate de la ce anume a pornit scandalul. Cert este că la un moment dat între cele două tabere s-au purtat discuții în contradictoriu, condimentate din plin cu injurii și alte expresii licențioase, pentru ca în final să se iște o încăierare în toată puterea cuvântului.

”Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că între tinerii din Zorleni și cei din Bârlad a izbucnit o altercație, după ce în prealabil au avut discuții în contradictoriu. În urma altercației, cei trei bărbați din Zorleni au fost agresați, doi dintre ei (cel de 25 de ani și cel de 33 de ani) fiind transportați la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Însă, nu s-a impus internarea acestora”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cum era și de așteptat, cei trei tineri din Zorleni au cam luat-o pe coajă, mai ales că adversarii lor sunt practicanți de arte marțiale. În încăierare, pe lângă pumnii și picioarele împărțite cu sârg, au fost produse și pagube destul de serioase bunurilor din restaurant, începând de la veselă și până la mobilier. Cele două tabere beligerante au fost potolite de intervenția polițiștilor și jandarmilor, care au fost chemați la fața locului de administratorul restaurantului.

Acum, fiecare dintre participanții la încăierare vor trebui să dea cu subsemnatul și riscă să fie trași la răspundere, fiind acuzați de comiterea a nu mai puțin de trei infracțiuni: tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe și distrugere.

Nu este pentru prima dată când luptătorii de la Fight Club Titans Bârlad sunt implicați în astfel de scandaluri. Alți câțiva membri ai clubului sunt în prezent cercetați într-un dosar similar ca urmare a unei altercații pe care au avut-o în vara acestui an cu câțiva membri ai clanului de rromi Dura. În urma bătăii de atunci, polițiștii și procurorii bârlădeni au interveni în forță, operând arestări numeroase din ambele tabere. Mai ales că tensiunile escaladaseră foarte tare, ambele tabere șicanându-se și aruncându-și amenințări fiind însetați de răzbunare.

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Nu e nici prima oara , nici ultima oara cand membrii ” Fighting Club Titans ” fac asta !!! +++++ alte zeci de incidente care nu au ajuns in presa !!! O sumedenie . VIATA LUNGA SPORTIVILOR !

    • Eu cred ca alte grupari sunt mult mai agresive decat acesti băieti …oamenii legii nu vad decat ce sunt învătati sa vada ! Iar daca sunt agresati e normal sa riposteze ,pe baza legii te mănâncă articolele ! Sanatate orbilor !

%d blogeri au apreciat: