Home » Justitie » Trei persoane, din care două fete de 9 și 16 ani, rănite în urma unui accident, după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 24

Trei persoane, din care două fete de 9 și 16 ani, rănite în urma unui accident, după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 24

O femeie de 37 de ani și fiicele acesteia, în vârstă de 9 și 16 ani, au fost rănite în urma unui accident, după ce s-au răsturnat cu mașina în afara șoselei, pe DN 24, în apropiere de municipiul Vaslui, în încercarea conducătoarei auto de a evita un biciclist.

La un pas de tragedie în prima seară de Crăciun, după ce o femeie și fiicele sale au fost implicate într-un accident. Evenimentul rutier s-a petrecut pe drumul național DN 24, în apropiere de municipiul Vaslui dinspre Muntenii de Sus, după ce șoferița, în vârstă de 37 de ani, a tras dreapta de volan pentru a evita coliziunea cu un biciclist. În consecință, mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe cupolă, pe câmpul din apropierea drumului.

În urma accidentului, atât conducătoarea auto, cât și cele două fiice ale sale aflate în mașină au fost rănite. Mai multe ambulanțe au preluat victimele și le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii le-au diagnosticat cu politraumatisme”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferiței pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: