Home » Justitie » Ce s-a întâmplat cu bătăușii care au devastat barul Gallamar din Bârlad!

Ce s-a întâmplat cu bătăușii care au devastat barul Gallamar din Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

O parte dintre indivizii care în noaptea de 22/23 decembrie au provocat un scandal de proporții în barul Gallamar din Bârlad au început să plătească pentru faptele lor. Trei dintre cele șapte persoane implicate în acest caz – Mihai M., în vârstă de 33 de ani, din Zorleni și bârlădenii Ionuț P . (28 de ani) și Florin G. (27 de ani) – au fost puse sub control judiciar.

”Aceste persoane sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că în noaptea de 22/23 decembrie a.c., între aceștia și alți trei bărbați (cu vârste de 25 de ani, 30 de ani și 33 de ani) din comuna Zorleni, a izbucnit un conflict spontan. În urma acestuia, M. Mihai, P. Ionuț și G. Florin i-au agresat pe bărbații din comuna Zorleni și au provocat scandal public”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Conform informațiilor pe care le deținem, cei trei indivizi care au fost reținuți de polițiști sunt practicanți de arte marțiale și membri ai Fight Club Titans Bârlad. Scandalul dintre ei și grupul bărbaților din Zorleni a izbucnit pe fondul unui schimb de replici dure, injurii și alte expresii licențioase, totul petrecându-se în jurul orei 1.30. De aici până la bătaie a fost doar un pas, cele două tabere încăierându-se, învingători ieșind, într-un final, practicanții de arte marțiale.

Pe 28 decembrie, polițiștii i-au reținut pe Mihai M., Ionuț P. și Florin G. pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. În cele din urmă, magistrații au dispus punerea celor trei scandalagii sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: