Home » Social » Trupul unui bătrân, găsit carbonizat în casă, după ce imobilul i-a luat foc de la o sobă supraîncălzită

Trupul unui bătrân, găsit carbonizat în casă, după ce imobilul i-a luat foc de la o sobă supraîncălzită

Trupul unui bărbat de 73 de ani a fost găsit carbonizat într-o casă din Tanacu, după ce imobilul a luat foc de la o sobă supraîncălzită. Pompierii au reușit limitarea extinderii incendiului și la un adăpost de animale și un depozit de furaje din vecinătatea locuinței.

Tragedie la început de an într-o localitate din apropiere de Vaslui, după ce un bătrân a murit ars de viu în propria casă. Bărbatul de 73 de ani a fost găsit mort în locuința sa după ce pompierii au reușit să stingă incendiul, care a cuprins întreaga casă de la o sobă care s-a supraîncălzit din cauza cantității mari de lemne pusă pe foc de către victimă. Din păcate, incendiul a fost observat cu întârziere de către vecini, care au sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția pompierilor. Trei autospeciale ale ISU Vaslui s-au deplasat în localitatea Tanacu pentru a stinge incendiul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=78zCAbklc0s&w=560&h=315]

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, construită din pământ, și la acoperișul pe structură din lemn și învelitoare din tablă. Din nefericire, după lichidarea incendiului, într-una din încăperile locuinței a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 73 de ani. Flăcările au distrus locuința în totalitate, cu toate bunurile din interior, respectiv mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, documente”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii vasluieni au reușit, însă, limitarea extinderii incendiului la un depozit de furaje și la un adăpost de animale, ambele aflate în vecinătatea casei. (Daniel Micu, Ionuț Preda)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: