Home / Social / Bărbat găsit carbonizat într-o casă părăsită, după ce a dat foc la deșeuri pentru a se încălzi

Bărbat găsit carbonizat într-o casă părăsită, după ce a dat foc la deșeuri pentru a se încălzi

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit carbonizat, în cursul nopții de marți spre miercuri, într-o casă părăsită din municipiul Vaslui, după ce a dat foc la deșeuri pentru a se încălzi. Pompierii au căutat zeci de minute printre gunoaie și o a doua posibilă victimă, care locuia în același imobil.

Seria tragediilor provocate de incendii continuă în județul nostru, la acest început de an. Încă un bărbat, de această dată un om al străzii, a căzut victimă a flăcărilor. Trupul ars al bărbatului, care locuia ilegal în imobilul cuprins de incendiu, a fost găsit pe sub deșeuri după stingerea incendiului de către pompieri. De altfel, imobilul, situat pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Vaslui, a luat foc de la o parte din materialele plastice și cartoanele cărora victima le dăduse foc pentru a se încălzi. În momentul în care flăcările s-au extins, incendiul a fost observat de către un vecin, care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere intervenția pompierilor.

Persoana care a anunțat incendiul a precizat că în interiorul imobilului se află doi frați, care se adăposteau acolo, în special pe timpul nopții. Însă, în urma căutărilor făcute sub gunoaie, care depășeau înălțimea de un metru, nu a fost găsit decât trupul carbonizat al unui singur bărbat, celălalt fiind, probabil, plecat de acasă”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Bărbatul de 58 de ani este cea de-a doua victimă a unui incendiu înregistrat în județul nostru în ultimele 24 de ore, după ce un bătrân de 73 de ani a murit în locuința sa în condiții asemănătoare, casa luându-i foc de la o sobă supraîncălzită.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: