Home » Sport » HC Vaslui are doi jucători în lotul turului Ligii Zimbrilor

HC Vaslui are doi jucători în lotul turului Ligii Zimbrilor

Doi handbaliști vasluieni au impresionat în prima parte a sezonului și se regăsesc în lotul turului, conform ProSport. Este vorba despre portarul Răducu Tamaș (7 puncte) și extrema dreapta Gabriel Bujor (golgheterul campionatului, 9 puncte), aflați la HC Vaslui sub comanda antrenorilor Sandu Iacob și Alexandru Axinte.

Cel mai bun jucător al turului a fost desemnat centrul Dalibor Cutura (HCDS Constanta) care a primit 17 puncte. Echipa aflată pe locul doi mai dă alți doi jucători, pe portarul Sijan Dane (8 puncte) și pe pivotul Zoran Nikolic (6. Liderul Dinamo are și ea doi jucători în primul 7, pe interul stânga Sajad Esteki (12 puncte) și pe interul dreapta : Jakov Vrankovic (10). Cea mai buna extrema stânga a fost desemnat Filip Marijanovic (11 puncte), de la Poli Timisoara. HC Odorhei se poate lauda cu cea mai buna extrema dreapta, Andrei Mihalcea (16).

Din lotul turului mai fac parte Răzvan Pavel de la Potaissa Turda (9 puncte), Alexandru Asoltanei și Allahkaram Esteki de la Dinamo (8, respectiv 9), Guillaume Saurina de la CSM Bucuresti și Vitaly Komogorov de la HC Odorhei (9 puncte).

Gabriel Bujor își continuă aventura de la echipa națională

Jucătorul formației HC Vaslui, cel mai bun marcator al turului (117), se regăsește în lotul de seniori stabilit de selecționerul Xavier Pascual pentru un cantonament care va avea loc în perioada 9 – 13 ianuarie. Acesta a mai fost în sânul echipei naționale în luna decembrie, când a luat parte la un turneu de pregătire efectuat la Barcelona. A întâlnit atunci într-un meci amical naționala Qatarului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: