Home / Justitie / Anchetă internă a Poliției, după ce doi agenți, îmbrăcați în uniformă, au fost fotografiați în timp ce consumau bere într-un restaurant

Anchetă internă a Poliției, după ce doi agenți, îmbrăcați în uniformă, au fost fotografiați în timp ce consumau bere într-un restaurant

Poliția Județeană Vaslui a declanșat, joi, o anchetă internă în cazul a doi agenți de poliție care apar în mediul on-line fotografiați în timp ce consumau bere într-un restaurant de pe marginea drumului european E 581. Cei doi polițiști riscă sancțiuni disciplinare, în funcție de rezultatul cercetărilor.

Doi agenți de poliție din județul Vaslui sunt cercetați de către superiorii lor după ce au fost surprinși de clientul unui restaurant de pe drumul european E 581 în timp ce consumau bere la una din mesele localului. Polițiștii în cauză erau îmbrăcați în uniformă, urmând să se stabilească dacă erau în timpul serviciului sau în afara orelor de program.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui a luat la cunoștință de fotografiile apărute în mediul on-line, fiind dispuse verificări cu privire la polițiștii care apar în acea imagine. În funcție de ceea ce se va constata în urma anchetei interne, se vor dispune măsurile de sancționare disciplinară, în conformitate cu Statutul Polițistului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma primelor verificări, s-a constatat că cei doi polițiști sunt angajați ai posturilor comunale Viișoara și Banca. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: