Home » Justitie » Bărbat găsit mort în propria-i casă!

Bărbat găsit mort în propria-i casă!

de Răzvan CĂLIN

Miercuri dimineață, în jurul orei 7, polițiștii și ambulanțierii bârlădeni au fost alertați de un localnic care anunța că tocmai și-a descoperit prietenul zăcând fără suflare în propria-i casă, situată pe strada Ștefan Neagoe.

”Cel care a anunțat prin 112 este un amic de al persoanei decedate și locuia de mai mult timp împreună cu acesta. Omul avea 42 de ani și, cel puțin la prima vedere, nu prezenta semne care să inducă ideea că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Prietenul său a povestit că în seara de dinainte s-au culcat amândoi, dar dimineață a constatat că amicul său decedase”, ne-a declarat agentul principal Loredana David.

Se pare că bărbatul figura în evidențele medicale ca suferind de anumite afecțiuni pulmonare grave, fapt pentru care fusese internat în repetate rânduri în Secția de pneumo-ftiziologie din cadrul Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad. Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Vaslui pentru a se efectua necropsia care va elucida circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.

About Tehno Redactor