Home » Social » Un TIR cu butelii, din care peste o sută pline cu gaz, s-a răsturnat pe DN 24, lângă Vaslui

Un TIR cu butelii, din care peste o sută pline cu gaz, s-a răsturnat pe DN 24, lângă Vaslui

Un autotren încărcat cu butelii, din care peste o sută pline, s-a răsturnat în fața unei primării, joi după-amiază, la câțiva kilometri de Vaslui, pe drumul național DN 24. Polițiștii și pompierii susțin că nu există victime, iar pericolul producerii unei explozii a fost înlăturat la scurt timp de la accident.

La un pas de catastrofă, la câțiva kilometri de municipiul Vaslui, după ce un TIR încărcat cu 245 de butelii, din care 111 pline cu GPL, s-a răsturnat în afara șoselei, în fața Primăriei Muntenii de Sus. Șoferul autotrenului, care circula de la Iași spre municipiul Vaslui, ar fi încercat să evite coliziunea cu un autoturism, moment în care a intrat în tangaj și apoi, din cauza încărcăturii, s-a răsturnat. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, în zonă fiind trimise două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și grupa operativă a ISU.

Toate buteliile au fost îndepărtate de locul unde s-a răsturnat autotrenul, fiind depozitate în condiții de siguranță în curtea primăriei. În aceste condiții, nu mai există niciun risc de explozie, iar traficul nu este blocat, așa cum s-a crezut inițial, imediat după anunțarea accidentului la numărul de urgență 112”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Polițiștii vasluieni au deschis o anchetă la fața locului pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: