Home / Invatamant / Urgia ar putea prelungi vacanța școlarilor din județul Vaslui!

Urgia ar putea prelungi vacanța școlarilor din județul Vaslui!

Și în județul Vaslui, iarna grea ar putea împiedica reluarea cursurilor în întreg sistemul local de învățământ. În momentul de față, Inspectoratul Școlar al Județului (ISJ) Vaslui se consultă cu directorii tuturor instituțiilor de învățământ pentru a vedea dacă este necesară sau nu suspendarea cursurilor.

O decizie în acest sens urmează a fi luată în cursul zilei de duminică, 8 ianuarie, când prefectul județului – Isabel Bogdan – și Gabriela Plăcintă, șefa ISJ Vaslui, vor hotărâ dacă este necesară sa nu suspendarea cursurilor școlare la nivelul întregului județ. Prefectul Isabel Bogdan, roagă directorii de școli ca în situațiile deosebite, bine fundamentate, să amâne reluarea cursurilor școlare: ”Începerea orelor se poate amâna în situația în care condițiile climaterice nu le permit elevilor și cadrelor didactice să ajungă la unitățile de învățământ și, având în vedere atenționările meteorologice pentru perioada 7-9 ianuarie, cu ger, intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și troienită, școlile ar putea rămâne închise”.

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit până duminică noapte la ora 22:00 atenționarea Cod Galben de viscol valabilă pentru 22 de județe, printre care se numără și Vasluiul. (R.C.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

Cinci elevi și doi profesori de la Școala ”C. Parfene”, participanți la un proiect în Finlanda

Cinci elevi din clasa a VII-a A de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: